Olika uppdrag för Dränering & Isolering Göteborg

Dränering pågår i ett av Göteborgs finaste områden, Hovås.
Lorné Dränering utför löpande arbeten i Göteborg med omnejd. Här är lite blandade bilder från olika dräneringsprojekt.

Dela detta

Lorné Mark & Fastighetsservice AB – Din partner för dränering, isolering och mer i Göteborg

I Göteborgs unika klimat är rätt dränering och isolering avgörande för att skydda fastigheter från elementen. Lorné Mark & Fastighetsservice AB erbjuder inte bara toppklassig dränering och isolering utan också omfattande återställningsarbeten, inklusive nyanläggning av gräsmattor och asfalteringsarbeten efter att huvudarbetet är slutfört. Här är en närmare titt på hur vi kan hjälpa dig att säkra och förbättra din fastighet.

Dränering och Isolering som grund Vårt huvudfokus ligger på att erbjuda robusta lösningar för dränering och isolering som skyddar din fastighet mot fukt och vattenskador. Vi använder avancerade material och metoder, som Pordrän-system (Pordrän eller Isodrän) och effektiva isoleringsstrategier, för att säkerställa att din fastighet är torr och välisolerad.

Omfattande Återställningsarbeten Efter att vi genomfört nödvändig dränering och isolering, tar vi oss an återställningsarbeten för att återskapa och förbättra fastighetens utomhusytor. Detta inkluderar nyanläggning av gräsmattor som erbjuder ett fräscht, grönt utseende, samt asfalteringsarbeten för att skapa hållbara och estetiskt tilltalande uppfarter och parkeringsplatser. Dessa tjänster är inte bara en fortsättning på vårt primära arbete utan de är kritiska för att fullständigt återställa och förbättra funktionaliteten och utseendet på din fastighet.

Stenläggning med Natursten För de som önskar ytterligare förbättringar, utför vi också stenläggning med hållbara material som skiffer och granit. Dessa projekt lägger till en distinkt estetik till din fastighets utomhusmiljöer, vilket gör dem till perfekta platser för avkoppling och samvaro.

Lorné Mark & Fastighetsservice AB är vi stolta över att kunna erbjuda dessa integrerade tjänster som inte bara löser akuta problem utan även bidrar till långsiktig förebyggande och förbättring av fastigheter i Göteborgsområdet. Vårt team är här för att se till att din fastighet inte bara är skyddad, utan också optimerad för framtiden.

Om du överväger att förbättra din fastighet, är du välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Vi är här för att hjälpa dig att uppnå och bibehålla högsta möjliga standard för din fastighet.

Lite bilder från olika dräneringsuppdrag i Göteborg

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Mer att läsa

Stengång i natursten
Stenläggning

Stenläggning med natursten, skiffer och granit i Hovås

På Lorné Mark & Fastighetsservice AB har vi nyligen genomfört ett projekt i Hovås där vi specialiserade oss på att lägga natursten såsom skiffer och granit. Denna stenläggning förvandlade kundernas utomhusytor till estetiskt tilltalande och hållbara gångvägar och uteplatser. Genom att använda högkvalitativa material och noggrant utförande, lyfter våra projekt både funktion och estetik för fastigheterna.

Behöver du hjälp att fuktsäkra ditt hus?

Kontakta oss idag

Lorné Mark & Fastighetsservice AB utför en dränering & isolering av en bostadsrättsförening i Göteborg

Vi utför över 100 dräneringar om året

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.