Stenläggning och mur av natursten i Örgryte – Göteborg

En annan trappa i natursten, med ett snyggt räcke till.
Lorné Mark & Fastighetsservice AB har nyligen avslutat ett stenläggningsprojekt i Örgryte, Göteborg, där vi använde högkvalitativ natursten för att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande yta.

Dela detta

Lorné Mark & Fastighetsservice AB har nyligen klart med ett stort stenläggningsjobb i Örgryte, Göteborg. Vi använde natursten av toppkvalitet för att få till en hållbar och snygg yta som passar bra in i det gamla fina området.

Vårt team, som är van vid att hantera alla sorters markarbeten, tog sig an detta projekt med stor noggrannhet. Vi ser alltid till att stenarna inte bara ser bra ut när de läggs, utan att de också håller sig fina år efter år, trots det tuffa svenska vädret. Det här jobbet i Örgryte är ett riktigt bra exempel på vad vi kan göra och hur vi jobbar.

Vi på Lorné Mark & Fastighetsservice AB är stolta över att få göra Göteborg ännu finare, och vi är alltid redo för nya projekt. Om du funderar på att fixa till med stenläggning eller något annat markarbete där du bor, hör av dig till oss så hjälper vi dig från start till mål.

Lite bilder från olika dräneringsuppdrag i Göteborg

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Mer att läsa

Stengång i natursten
Stenläggning

Stenläggning med natursten, skiffer och granit i Hovås

På Lorné Mark & Fastighetsservice AB har vi nyligen genomfört ett projekt i Hovås där vi specialiserade oss på att lägga natursten såsom skiffer och granit. Denna stenläggning förvandlade kundernas utomhusytor till estetiskt tilltalande och hållbara gångvägar och uteplatser. Genom att använda högkvalitativa material och noggrant utförande, lyfter våra projekt både funktion och estetik för fastigheterna.

Behöver du hjälp att fuktsäkra ditt hus?

Kontakta oss idag

Lorné Mark & Fastighetsservice AB utför en dränering & isolering av en bostadsrättsförening i Göteborg

Vi utför över 100 dräneringar om året

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.