Skip to main content

Dränering Mölndal

För dränering Mölndal kontakta oss. Vi utför över 100 dräneringar om året.
Vi har 35 års erfarenhet - alltid 10 års garanti

Ring nu

Vill du att vi ringer upp dig? Klicka här

Boka hembesök när det passar dig

Boka hembesökOm ossKontakta oss idag

Vi erbjuder dränering i Mölndal med tillhörande isolering på alla typer av fastigheter

När man utför en dränering i Mölndal bör man tänka på följande information nedan:

Dränering/Isolering

Alla husgrunder behöver en korrekt utförd dränering. Vilken typ av dräneringingsarbete man gör beror på vilken husgrund man har samt vad det är för rådande markförhållanden på tomten. Vi kommer att hitta rätt metod för att lösa era fuktproblem, det är vi experter på.

Orsaker

Förr i tiden byggde man inte husen med rätt typ av material, ibland rentav olämpliga material. Detta då man på den tiden inte hade tillräckligt med kunskap inom området. På den tiden utgick man från att fukt enbart kom från källarens grundmurar, som sen tätades med asfalt (helt fel) som i sin tur orsakade att fukten inneslöts i väggarna. Då man även ofta isolerade väggarna inifrån så förhindrade man väggarna från att torka ut, vilket resulterar i en inåtriktad fuktvandring. Detta skapar ett dåligt källarklimat samt att fuktskador lätt tillkommer.

Lösning

Fuktskyddet skall bestå av tre egenskaper: Dränering, värmeisolering och kapillärbrytning. På så vis erhålls utåtriktad fuktvandring från husgrund till marken.

När bör man dränera i Mölndal

I Mölndal och Göteborg är går det att dränera året om, vi gör endast uppehåll då det förekommer stark långvarig kyla med djupgående tjäle i marken som följd.

Läs mer om dränering på Wikipedia

Dränering Göteborg

Ring oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt