Dränering & Isolering i Hovås – Göteborg

Dränering pågår i ett av Göteborgs finaste områden, Hovås.
I Hovås, Göteborg, utför Lorné Mark & Fastighetsservice AB expertdränering och isolering för att skydda fastigheter från fukt och vattenskador. Vi använder oss av toppmoderna material som Pordrän, dagvattenrör och grus för att garantera en effektiv vattenhantering. Förutom våra dräneringstjänster byter vi också ut trappor, vilket säkerställer att din fastighet inte bara är funktionell utan också visuellt tilltalande.

Dela detta

Lorné Mark & Fastighetsservice AB är stolta att erbjuda professionella tjänster inom dränering och isolering i det vackra Hovås-området i Göteborg. Med årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för lokal geografi och klimat, är vårt team utrustat för att hantera alla dina behov av dränering och isolering, säkerställande av att ditt hem är skyddat mot fukt och vattenskador.

Vi använder oss av marknadsledande material såsom Pordrän, vilket garanterar effektiv vattenavledning och långvarigt skydd för din fastighet. För att ytterligare förbättra dräneringen installeras även kvalitativa dagvattenrör och nödvändiga mängder grus för att säkerställa korrekt vattenflöde och filtrering.

Utöver våra dräneringstjänster, är vi också glada över att kunna erbjuda byte av trappor. Oavsett om det handlar om en inomhus- eller utomhustrappa, så tar vårt kvalificerade team hand om demontering av den gamla trappan och installation av en ny, säker och estetiskt tilltalande trappa som kompletterar ditt hem.

Välj Lorné Mark & Fastighetsservice AB för en pålitlig och hållbar lösning på dina fastighetsbehov. Kontakta oss idag för att planera ditt projekt eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra och skydda ditt hem i Hovås.

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Mer att läsa

Behöver du hjälp att fuktsäkra ditt hus?

Kontakta oss idag

Lorné Mark & Fastighetsservice AB utför en dränering & isolering av en bostadsrättsförening i Göteborg

Vi utför över 100 dräneringar om året

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.