LORNÉ MARK & FASTIGHETSSERVICE AB HAR 35 ÅR I BRANSCHEN OCH VI ÄR PROFFS PÅ TAKLÄGGNING

LORNÉ MARK & FASTIGHETSSERVICE AB HAR 35 ÅR I BRANSCHEN OCH VI ÄR PROFFS PÅ TAKLÄGGNING OCH LEVERERAR MATERIEL ARBETE AV HÖGSTA KVALITET!

VI UTFÖR TAKARBETEN I GÖTEBORG OMNEJD (5 MILS RADIE) FÖR PRIVATPERSONER FÖRETAG OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Lorné Mark & fastighetsservice AB har en avdelning som är specialiserade takläggare och vi erbjuder kompletta takrenoveringar med betong- samt tegelpannor på villor och hyreshus i alla storlekar. Hos oss på Lorné mark- och fastighetsservice AB får du kostnadsfri projektering/besiktning, vi åker ut och besöker er på plats för att se vad som behöver göras och utifrån det lämnar vi en offert.

Vi ser även över befintliga plåtkonstruktioner, samt övriga närliggande detaljer på fastigheten och bedömer ifall dessa behöver åtgärdas eller bytas ut. Vi är angelägna om att vara tydliga för våra kunder med vilka arbetsmoment och materiel som ingår I offerten så att man alltid kan känna sig trygg i att anlita Lorné Mark & Fastighetsservice AB.

Vi arbetar enbart med det bästa materielen på marknaden och kan således leverera det bästa resultatet ni kan önska av ert takbyte. Av Lorné mark- och fastighetsservice AB får du alltid en tydlig detaljerad och Det är många parametrar som styr priset på huset bland annat utformningen på taket, vilket innebär att det är svårt att ge en ordentlig prisuppgift utan att se objektet men en estimering kan ni få i vårt kostnadsexempel.

Kontakta oss för mer information och/eller att boka tid för ett besök. Du når oss genom att ringa maila eller fylla i vårt kontaktformulär (scrolla ner klicka på kontakta oss) så återkopplar vi till er inom kort!

Vi lämnar alltid:

# Utförlig detaljerad offert

# Garanti 10 år på alla arbeten

# Dokumentation med bilder

# Mycket goda referenser

# Kopia på entreprenadförsäkringsbevis

# Kopia på bolagets registreringsbevis

# Kostnadsfri konsultation som kund

# Kundsupport

 

Välkomna att höra av er!

Referensbilder från takarbeten

Lite bilder från några av våra tidigare takarbeten